fbpx

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website www.libergo.nl
De infrmatie op deze website is uitsluitend bedoels als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Libergo BV zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstallen en onderhouden van deze website
en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Libergo.nl garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.
Libergo BV wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten
Op de website www.libergo.nl staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden.
Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Libergo BV niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken
Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo's) berusten bij Libergo BV.
Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Libergo BV.
U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen
Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie gewijzigd is.

Over Libergo

Libergo is een partner van Stichting Human Care Community Limburg (HCCL).

Contactgegevens

Libergo BV

Einder Coolhoff 92
6155 JB Puth

Telefoon: 06 30005016
Email: info@libergo.nl

Zoek Locatie

Libergo maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.